Sluit je aan bij meer dan +3.250 fans! Like ons op Facebook en Volg ons op Twitter (@GTSTMeerdijk)

Huidig GTST-seizoen stopt noodgedwongen eerder

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 13:41

De opnames van GTST liggen al een paar weken stil door het Coronavirus. Sinds die tijd zijn het aantal afleveringen teruggeschroefd van 5 naar 4 afleveringen per week. Nu blijkt dat de opnames niet meer hervat kunnen worden door de huidige Coronacrisis. Dat maakt actrice Caroline de Bruijn vorige week donderdag bekend in een video.

In een videoboodschap zegt ze het volgende: “Jullie weten het vast allemaal al, maar onze opnames liggen al een paar weken stil. Ook wij moeten ons aan de regels houden. In de afgelopen weken hebben we met zijn allen heel hard nagedacht of er misschien toch een creatieve oplossing te bedenken is om te kunnen gaan draaien. Maar door de beperkingen die op dit moment gelden en die vast ook nog wel enige tijd van kracht zullen zijn, is dit eigenlijk niet mogelijk. Wij kunnen zo niet de kwaliteit leveren die jullie van ons gewend zijn. Met andere woorden: wij kunnen voorlopig niet gaan draaien. Dat betekent dat de laatste aflevering van dit seizoen wordt uitgezonden op 28 mei 2020.”

GTST is er na de langdurige zomerstop in september weer terug met nieuwe afleveringen. Het komende seizoen moet in ieder geval feestelijke worden, want dan bestaat de serie namelijk 30 jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.